KELTISCH ZEEZOUT

Keltisch zeezout is werkelijk een opmerkelijke ontdekking die uit de kuststreek van Bretagne in Frankrijk komt. Het is een zeldzame soort zeezout die trots bekend staat om zijn unieke eigenschappen die je nergens anders kunt vinden.

De oogstmethoden die bij de productie van Keltisch zeezout worden gebruikt, zijn al eeuwenoud en geven je authentieke en traditionele smaken die je nergens anders zult vinden. Dit geheimzinnige zout heeft een ongeraffineerde, grijze kleur en zit boordevol mineralen zoals magnesium, ijzer en kalium, die samen een perfecte balans bieden aan je gezondheid en welzijn.

Het mooie van Keltisch zeezout is dat het niet alleen gezondheidsvoordelen biedt, zoals het reguleren van je bloeddruk, het verbeteren van de spijsvertering en het verhogen van je energie, maar ook een prachtige aanvulling is op je keuken.

Dit zout heeft een milde, lichtzoete smaak die de keukens van menig chef-kok siert en zich onderscheidt van alle andere soorten tafelzout. Keltisch zeezout is daarom een favoriete keuze geworden voor gezondheidsbewuste consumenten die hun eetgewoonten willen verbeteren en lekker willen eten.

Keltisch zeezout kost €2,75 per kilo. (contant of met een tikkie)